Kamagra
Domov > Informacije o Kamagri > 5 najboljših oreščkov za preprečevanje staranja

5 najboljših oreščkov za preprečevanje staranja

Kar jeste, to postanete, in če jeste dobro hrano, lahko z leti ostanete zdravi in ​​mladostni. Eno tako odličnih živil, ki jih lahko vključite v svojo dnevno prehrano, so oreščki.

Oreščki so izjemno bogati s široko paleto vitaminov, mineralov in antioksidantov. Vsebujejo tudi veliko vlaknin ter zdrave maščobe in beljakovine. V svojo prehrano jih lahko vključite na več načinov. Najpreprostejši način je, da jih pripravite za prigrizek. Ohranjajte zalogo oreščkov in naslednjič, ko se vam med obroki le zahoče žvečiti ali morda postanete nekoliko lačni, raje jejte oreščke, namesto čipsa, namkenov, sladoleda ali piškotov. Oreščki so tudi odlični za začetek dneva, preden popijete čaj ali kavo.

Pazite, da ne odstranite kože, saj študije kažejo, da se 50 odstotkov ali več antioksidantov izgubi brez kože. S tem v mislih je tukaj 5 najboljših oreščkov, ki lahko delujejo proti staranju.

  1. Mandlji: so odličen vir vitamina E, ki lahko pomaga zaščititi kožo pred UV žarki, zadrževati vlago in obnavljati kožno tkivo. Zdrava in sijoča ​​koža ima veliko vlogo pri mladostnem videzu. Študija raziskovalcev na Univerzi v Kaliforniji (UC) je preučevala učinke oreščkov na zdravje kože in ugotovila, da lahko vsakodnevno uživanje mandljev pomaga zmanjšati resnost obraznih gub pri ženskah po menopavzi.
  2. Orehi: vsebujejo protivnetne omega-3 maščobne kisline, ki prav tako krepijo kožno membrano. So tudi odličen vir polifenolov, ki imajo visoko antioksidativno in protivnetno bioaktivnost. To pozitivno vpliva na nastanek in napredovanje bolezni, kar vključuje resna stanja, kot so rak, ter kardiovaskularne in nevrodegenerativne bolezni. Vsak dan pojejte pest.
  3. Pistacije: so bogate s polifenoli in flavonoidi, ki pomembno prispevajo k antioksidativnemu in protivnetnemu delovanju. Antioksidanti v pistacijah pomagajo pri zmanjševanju aken in ščitijo kožo pred poškodbami celic.
  4. Indijski oreščki: Surova jedrca indijskih oreščkov vsebujejo ogromno vitaminov, mineralov, aminokislin, fitosterolov in vlaknin. Hranila, ki jih najdemo v indijskih oreščkih, so povezana z zmanjšanjem tveganja za bolezni srca in ožilja, umrljivost, presnovni sindrom in sladkorno bolezen. Nekatere znanstvene študije so tudi pokazale, da lahko ti oreščki izboljšajo duševno zdravje in mineralno gostoto kosti.
  5. Brazilski oreščki: so polni maščobnih kislin omega-3 in selena, ki povečajo elastičnost vaše kože in zmanjšajo vnetje, povezano z aknami. Glutation, prisoten v brazilskih oreščkih, pomaga pri regeneraciji kože, izboljšuje elastičnost kože in preprečuje nastanek gub.

V NAŠI PESTRI IN BOGATI PONUDBI NAJDETE VELIKO ORIGINAL IZDELKOV ZA EREKCIJO:

Kamagra izdelki

Kamagra GEL
že od 30 €
Kamagra GOLD tablete
že od 25 €
SUPER Kamagra GEL
že od 55 €
SUPER Kamagra tablete
že od 45 €
Kamagra BONBONI
že od 25 €
Kamagra ŠUMEČE tablete
že od 30 €
SUPER TADAPOX tablete
že od 55 €
DAPOXETIN tablete
že od 50 €
Naravne CIALIS tablete
že od 55 €
LOVEGRA za ženske
že od 40 €


Kamagra izdelki